om golfskoven

3.500 m2 indendørs underholdning

Golfskoven er 3.500 m2 indendørs natur, aktivitet og underholdning under samme tag. Hos os kan I styrke sammenholdet og udfordre hinanden i adventure golf, pool, og petanque.

 

Når I bliver sultne, tørstige, eller trænger til at hvile benene, er det blevet picnic tid. Golfskoven har flere super hyggelige steder, hvor I kan stille sulten i vores saftige burgere og sprøde fritter, og hvor I kan fortsætte det gode selskab med et af de mange klassiske spil vi har stående til fri afbenyttelse.

 

Det hele handler om at hygge sig og nyde det gode selskab…

Historien...

Golfskoven er designet og opført af mig i perioden november 2019 – juni 2020.

 

Ideen til Golfskoven opstod for ca. 15 år siden, hvor jeg sammen med mine unger altid skulle spille en runde Adventure Golf, når vi tog hjem fra Søndervig ved Vesterhavet. Der ligger nemlig en fantastisk udendørs Adventure golfbane.

I starten var tanken at lave en tilsvarende udendørs bane i Aarhus.

 

Min daværende virksomhed gjorde, at det i mange år blev ved tanken, men da jeg i slutningen af 2018 solgte min virksomhed begyndte tankerne at spire igen. Det var her i slutningen af 2018 at en lettere skør ide om at det gav mening at bygge Golfskoven under tag opstod.

 

Nu ca. 1 1/2 år efter at processen startede, står Golfskoven klar til at tage imod glade gæster, som elsker sjov og social underholdning og udfordring.

 

Jeg håber at I får en super skøn oplevelse i Golfskoven! Klaus Hansen

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.