Petanque

Petanque

Petanque er det klassiske franske spil, hvor alle kan være med, men også hvor den sikre hånd og det kølige overblik har ret gode odds.

 

Det handler om at have det sjovt sammen. Vores store grusbaner ligger klar til dig, og hvis du har brug for hints til at komme i gang, står vore guider klar til at hjælpe dig med gode råd.

 

Vi har et stort udvalg af drikkevarer og snacks som I kan hygge med under spillet, og selvfølgelig lækre burgere som I kan nyde med en specialøl eller et glas vin efter spillet.

Booking og priser

Kom uanmeldt eller book tid her, så I er sikre på at der er en bane klar til jer.

Petanque, pr. bane pr. time 60,-
kan bookes fra 1. august
kan bookes fra 1. august

Hyggen i højsædet med Petanque

Føl stemningen ved lune sommeraftener med et glas iskold rosé, salte snacks og lyden af tunge petanquekugler der triller hen over den grusbelagte bane. Petanque handler om meget mere end bare at vinde, selv om det selvfølgelig også kan være en stor tilfredsstillelse i sig selv. Kampen om at komme tættest på den lille runde petanque gris er vigtig, men det er hyggen og samværet i Golfskoven der er i højsædet. Med lækre snacks og kolde forfriskninger fra Skovbaren, kan I holde saltniveauet oppe og svedperlerne på afstand, og I stedet fokusere på fællesskabet i det klassiske franske spil.

 

Tankerne flyver mod sydlige himmelstrøg og billedet af monsieurs og madames, der hygger sammen i franske lune sommeraftener under lygtepælenes skær, mens de nyder livet og udfordringerne ved et godt spil petanque, er ikke til at slippe udenom.

Har du brug for fif og finter til et godt spil petanque i Golfskoven, kommer der her et par stykker.

 

Kast petanque kuglen med dine knoer vendt mod himlen. Lad hånden hænge professionelt og længe i luften indtil din petanque kugle ligger stille. På den måde får dine modstandere en fornemmelse af din dybe koncentration og overlegne akkuratesse på petanque banen.

Forsøg at skyde modstanderens petanque kugler væk med din egen, hvis modstanderen ligger lidt for godt. Modstanderens ærgrelse over den tabte kugle, giver dig et lille pust i den rigtige retning mod sejr.

 

Vær aldrig nærig med at rose dine modstandere uanset hvordan de spiller et godt spil petanque. Hold igen med den åbenlyse ironi, men ros dine modstandere for både gode og mindre gode kast. Du psyker dem på grusomste vis og giver dig selv en fordel i spillet, hvis du på gentleman-manér bryder deres koncentration.

 

Husk også, at når sulten melder sig, og sejrens sødme er faldet på plads, kan I nyde en saftig burger med sprøde fritter i et hyggeligt hjørne i Golfskoven. Glem ikke at fejre sejren med en specialøl fra fad eller et glas vin fra Skovbarens udvalg. Spil godt – spis godt!

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.