Lokaler helt ude i skoven

Vi har flotte selskabslokaler til gennemført skovhygge

Lokaler kan ikke bookes online, men kontakt os på mail adm@golfskoven.dk for booking og priser.

Jagthytten

- op til 25 personer

Hold møder, fødselsdag, polterabend, blå mandag, vennehygge – kort sagt alle typer mindre arrangementer i udkanten af Golfskoven.

Jagthytten er toppen af uhøjtidelige rammer og det perfekte sted at mødes uanset om det er mødet dine kolleger eller kunder sent glemmer, eller om det er hygge i mere private rammer.

Skovstemningen breder sig helt ind i Jagthytten, og alt oser langt væk af ”lav puls”.

Jagthytten har plads til 25 personer. Der er 65” LED skærm med Chromecast og Apple TV, og der er gratis Wi-Fi. I Jagthytten slapper man af og nyder det gode selskab.

Billede på vej

Jagtsalen

- op til 65 personer

Jagtsalen er vores største lokale til arrangementer. Lokalet er på 100 m2 og kan rumme op til ca. 65 spisende gæster. Her er de perfekte rammer til lidt større selskaber, hvor du får en afslappet og alligevel højtidelig atmosfære, og ikke mindst kun få skridt fra alle vores aktiviteter.

Brug lokalet til de lidt større firmaarrangementer, fødselsdage, konfirmationer, julefrokoster og hvad der ellers popper op af undskyldninger for at holde en god fest.

Du kan leje lokalet som det er og selv sørge for opdækning, mad m.v. eller du kan lade os stå for alt det praktiske. Drikkevarer skal altid købes igennem Golfskoven.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.