Hold julefrokost i Århus i byens grønneste indendørs omgivelser og dyst mod hinanden i vores forskellige spil.
Hold jeres julefrokost i Aarhus i Golfskovens perfekte rammer til firmajulefrokosten eller til den private julefrokost med vennerne.
Vi har fundet julestemningen frem og pyntet skoven, så ingen er i tvivl om, at lækker julemad og minigolf er det perfekte match til en uforglemmelig aften i godt selskab.
Pris ved minimum 10 personer. I kan godt booke til færre, men I betaler stadig for 10 kuverter.
Julefrokost i Golfskoven kan afholdes fra den 31/10 – 22/12 2025.
Ønsker du mere info om julefrokost i Aarhus, så skriv til os:
kontakt@golfskoven.dk
Smagen af jul i Golfskoven






Klassisk Julefrokost 289,-
- Sild med fynsk Ingrid Marie-æble, brændevin og tranebær, samt karrysalat med sprøde æbler
- Halve æg pyntet med rejer, urtemayonnaise, dild og citronperler
- Pankopaneret rødspættefilet med grov remoulade og citronbåde
- Rosastegt andebryst med ponzu, syltede kål, cashewnødder og trøffel-mayo
- Hjemmebagt leverpostej med bacon, syltede gule beder og tranebær
- Julemedister med æble og timian. Rødbedesalat med syltede valnødder, appelsin og sennepskorn
- Friskbagt rugbrød i skiver, mørkt durumbrød og smør
- Ris á la mande med sukkerristede mandler og granatæblecoulis
Luksus Julefrokost 349,-
- Sild med fynsk Ingrid Marie-æble, brændevin og tranebær, samt karrysalat med sprøde æbler
- Rejer og krebsehaler med hummer-mayo, krydderurter og puffede ris
- Pankopaneret rødspættefilet med grov remoulade og citronbåde
- Tarteletter med høns og frisk persille
- Mørbradbøf med svampe a’la creme og timian
- Hjemmebagt leverpostej med bacon, syltede gule beder og tranebær
- Julemedister med æble og timian hertil rødbedesalat med syltede valnødder, appelsin og sennepskorn
- Rosastegt andebryst med ponzu, syltede kål, cashewnødder og trøffel-mayo
- Julesalat med fennikel, syltede blommer med kardemomme og ristede hasselnødder. Hertil orange- og granatæble vinaigrette
- Friskbagt rugbrød i skiver, mørkt durumbrød og smør
- Ris á la mande med sukkerristede mandler og granatæblecoulis