Beers & Burgers
Spis godt - Spil godt!
Den der spiser godt, spiller godt!
I Golfskoven kan I købe drikkevarer, som I kan tage med rundt i Golfskoven uanset om I spiller adventure minigolf, shuffleboard, pool, dart eller PoolBall.
Der er fadbamser, rød, hvid, rosé eller bobler til de voksne og læskedrikke med eller uden brus til små skovtrolde.
Vi tilbyder et lækkert udvalg af saftige burgere med sprøde fritter, som kan nydes i et af de hyggelige spiseområder rundt i Golfskoven eller i et af vores selskabslokaler.
Et spil minigolf kan tage 1-2 timer, afhængig af hvor mange gæster der er i Golfskoven, og hvor omhyggelige I er.
Vi anbefaler at du booker bord her på siden, da vi på travle tidspunkter ellers ikke kan garantere at vi kan tilbyde jer spisning.
Åbningstider i Golfskovens køkken er
mandag - fredag 13-21, lørdag 12-21 og søndag 12-20.
Nyd festen og lad os stå for maden!
Vi dækker alle typer events med mad af god kvalitet.
Alt lige fra konfirmationer, fødselsdage, receptioner, møder, firmaudflugt, temadage, julefrokoster o.s.v.
Der er næsten ingen grænser for typen af arrangement du kan holde i Golfskoven, og hvor I samtidig med jeres hyggelige selskab også for muligheden for at lade jer underholde i Golfskovens mange tilbud.
Skriv til os på kontakt@golfskoven.dk for informationer om selskabsmenuer
Priser for lokaler
Jagthytten - første 2 timer | 980,- |
Efterfølgende timer | 295,- |
Jagtsalen - første 2 timer | 1.980,- |
Efterfølgende timer | 395,- |
EKSEMPLER PÅ SELSKABSMENUER
Snackstil 3-retters menu og snacks, forret og dessert til Premium, Favorit og Sommer menuer er tilkøb.
- 3-retters menu
Hjemmelavede snacks
Chips med havsalt og tørret tomat
Saltede mandler
Flæskesvær med æbledip
Forret
Færøsk laks, jomfruhummer, double fraiche fra Arla Unika, fermenteret hvid asparges, dildolie, sprød tang. Serveres med friskbagt surdejsbrød og pisket smør
Hovedret
Farseret Hopballe Mølle kylling med ramsløg fra skoven. croquette med friske urter, porre i citrus og krondild, spinat og persillepure, kraftig kyllingesauce med sennepskorn, nye ristede kartofler
Dessert
Moussekage med lime, hvid chokolade, hyldeblomst, hasselnødder, karamelliseret malt, saltet karamelis
Minimum 12 kuverter.
- Premium menu
Forret
Koldrøget laks med citronskal, radiser, rygeost og urter.
Hovedret
Oksemørbrad med rosmarin
Mør, rosastegt okseroast med hvidløg og timian
Citron- & limemarineret kylling med rosmarin & havsalt
Stegte, petite kartofler med rosmarinsalt
Cæsar salat med hjertesalat, cæsardressing, croutoner & vesterhavsost
Tomat med mozzarella, basilikumpesto & balsamico glace
Bearnaise mayo med estragon
Friskbagt foccacia brød og urte mayo m. urter & sennep
Dessert
Cheesecake med knas og coulis af sæsonens bær.
Minimum 8 kuverter.
- Favoritmenu
Forret
Tunmousse og Cæsarsalat.
Hovedret
Hjemmebagt foccacia brød med urte mayo
Langtidstilberedt oksecuvette med timian
Tomat braiseret kalkun med paprika & salvie
Salat af årstidens grønt, smagfuld vinaigrette samt ristede kerner
Pasta Rigatoni med pesto, tomat, spinat & mozzarella
Små ristede kartofler med rosmarin
Ristede selleri med salviesmør, kapers & hasselnødder
Dessert
Chokoladekage med coulis, syltede bær og crumble.
Minimum 8 kuverter.
- Sommermenu
(27/5-30/9 2024)
Snacks
Sprøde italienske chips med dehydreret bøftomat.
Aioli med hvidløg.
Forret
Koldrøget laks med citronskal, radiser, rygeost.
Hovedret
Grillet, mør okseroast m. rosmarin & flagesalt
Citron- & timianmarineret kylling
Sommersalat m. vandmelon, feta, ristede kerner & vinaigrette
Tagliatelle pastasalat m. mild ajvar & variation af ærter
Pastasalat med edamame bønner, ærter, syltede rødløg, tranebær & persille/løvstikke olie
Tomatsalat med mozzarella, pesto & reduceret balsamico glace
Små, stegte kartofler med sesam
Kold bearnaise mayo med frisk estragon
Friskbagt foccacia brød med havsalt & rosmarin
Humus lavet på tahin, citron & hvidløg
Dessert
Chokoladekage med coulis, syltede bær og crumble + 40,-
Minimum 8 kuverter.
- Vegansk menu
Forret
Safran syltet selleri med citruscreme & ærteskud
Humus med citron, hvidløg & tahin
Glutenfrit brød
Hovedret
Pandestegt linsedeller med kikærter, små tomater & pesto
Bagt spidskål med hasselnødder & citronolie
Små ovnbagte kartofler med flagesalt & urteolie
Årstidens salat med vinaigrette & ristede kerner
Dessert
Syltet frugt med luftig kokosmælk & frysetørret hindbær
Minimum 8 kuverter, eller som supplement til andre menuer.