Beers & Burgers
Spil godt - spis godt!
Den der spiser godt, spiller godt!
I Golfskoven kan I købe drikkevarer, som I kan tage med rundt i Golfskoven uanset om I spiller adventure minigolf, shuffleboard, pool, dart eller PoolBall.
Der er fadbamser, rød, hvid, rosé eller bobler til de voksne og læskedrikke med eller uden brus til små skovtrolde.
Vi tilbyder et lille – men lækkert – udvalg af saftige burgere med sprøde fritter, som kan nydes i et af de hyggelige spiseområder rundt i Golfskoven eller i et af vores selskabslokaler.
Bestiller I Adventure Menu, planlægger vi jeres spisning 2 timer efter minigolf. Ønsker I dette anderledes, bedes I oplyse det inden ankomst.
Et spil minigolf kan tage 1-2 timer, afhængig af hvor mange gæster der er i Golfskoven, og hvor omhyggelige I er. Af samme grund kan der forekomme ventetid fra I er færdige med at spille til mad er klar.
Vi kan normalt garantere dig burgere, også hvis du kommer samme dag som du booker minigolf, MEN køkkenet kan være fuldt booket på dagen. Ring evt. til os for at høre om vi har plads til flere spisende gæster på den aktuelle dag.
Åbningstider i Golfskovens køkken er
mandag - lørdag 13-21 og søndag 13-19.
Nyd festen og lad os stå for maden!
Vi dækker alle typer events med mad af god kvalitet.
Alt lige fra konfirmationer, fødselsdage, receptioner, møder, firmaudflugt, temadage, julefrokoster o.s.v.
Der er næsten ingen grænser for typen af arrangement du kan holde i Golfskoven, og hvor I samtidig med jeres hyggelige selskab også for muligheden for at lade jer underholde i Golfskovens mange tilbud.
Skriv til os på kontakt@golfskoven.dk for informationer om selskabsmenuer
Priser for lokaler
Jagthytten - første 2 timer | 980,- |
Efterfølgende timer | 295,- |
Jagtsalen - første 2 timer | 1.980,- |
Efterfølgende timer | 395,- |
EKSEMPLER PÅ SELSKABSMENUER
- 3-retters menu
Hjemmelavede snacks
Chips med havsalt og tørret tomat
Saltede mandler
Flæskesvær med æbledip
Forret
Færøsk lavbagt laks med råsyltede glaskål, stenbiderrogn, citrus, økologisk kærnemælkssauce og syltede grønne jordbær.
Hovedret
Grillet oksemørbrad i blomstercrust serveret med sydfynske asparges, nye løg og spinat samt nye danske kartofler og kraftig sauce tilsmagt med brombær.
Dessert
Skovbærmousse-kage med hasselnødder og lime, serveres med brændt chokolade og vaniljeiscreme.
- Premium menu
Forret
Koldrøget laks med citronskal, radiser, rygeost og urter.
Hovedret
Oksemørbrad med hvidløg & timian – græsfodret.
Mør, rosastegt okseroast med hvidløg og timian.
Citron- & limemarineret kylling med rosmarin & havsalt.
Stegte, petite kartofler med rosmarinsalt.
Salat med årstidens grønt, ristede kerner & vinaigrette.
Tomat med mozzarella, basilikumpesto & balsamicoglace.
Hertil friskbagt foccaciabrød og urtemayo med urter & sennep.
Golfskovens portvinsglace.
Dessert
Cheesecake med knas og coulis af sæsonens bær.
Tilkøb
Kold bearnaisecreme.
- Favoritmenu
Forret
Tunmousse og Cæsarsalat.
Hovedret
Hjemmebagt foccacia brød med urte mayo.
Langtidstilberedt oksecuvette med timian.
Braiseret kalkun med paprika & tomat.
Salat af årstidens grønt, smagfuld vinaigrette samt ristede kerner.
Hjemmelavet pasta med pesto, tomat, spinat & mozzarella.
Små ristede kartofler med rosmarin.
Ristede selleri med salviesmør, kapers & hasselnødder.
Golfskovens portvinssauce.
Dessert
Chokoladekage med coulis, syltede bær og crumble.
Tilkøb
Kold bearnaisecreme.
- Sommermenu
Snacks
Sprøde italienske chips med dehydreret bøftomat.
Aioli med hvidløg.
Forret
Koldrøget laks med citronskal, radiser, rygeost.
Hovedret
Grillet mør okseroast med rosmarin & flagesalt.
Citron- & timianmarineret kylling.
Sommersalat med vandmelon, feta, ristede kerner & hindbærdressing.
Tagliatelle pastasalat med mild ajvar & variation af ærter.
Tomatsalat m. mozzarella, pesto & indkogt balsamico glace.
Små, stegte kartofler med sesam.
Kold bearnaisemayo med frisk estragon.
Friskbagt foccaciabrød med havsalt & rosmarin.
Hummus lavet på tahin, citron & hvidløg.
- Vegansk menu
Forret
Syltede selleri med røget creme, hasselnødder & ærteskud.
Hjertesalat med mandelpesto & jordnødder.
Glutenfrit brød.
Hovedret
Pandestegte linsedeller med kikærte & rødbedesaft.
Hummus med tahin & olivenolie.
Små ovnbagte kartofler med flagesalt & urteolie.
Vintersalat med grønkål & blodappelsin vinaigrette.
Dessert
Syltet frugt med kokosmælk, kanel & ristet mandler.